Menu

Positieve en indrukwekkende video portretten uit Lesbos

In 2012 is het filmproject Portraits of a City ontstaan in de stad Buenos Aires. Korte verhalen van mensen over de hele wereld, die een inkijkje geven in hun wereld. Een soort Humans of New York maar dan in video vorm.
Door de vluchtelingencrisis in Europa en de schrijnende situatie op Lesbos besloten we ook hier de menselijke verhalen te gaan vertellen. Daarom vertrok Sabine afgelopen juli naar het Griekse eiland Lesbos. Met het idee: een ander licht schrijnen op een crisis. Een ander verhaal vertellen dan al deze (vaak) dezelfde, zielige verhalen. We hebben het hier nog steeds over mensen, mensen die net als wij bepaalde behoeftes hebben. Dat willen we laten zien met de video’s over Lesbos.

Read More

Nieuwe klant: Lab Rooms, just do it!

Work faster, less pressure, more pleasure. Met Lab Rooms hebben we er een hele fijne klant bij, want de mentaliteit van het bedrijf bevalt ons wel: ‘just do it’. En dat doen we nu ook, iedere maand.

Read More

Albelli film speciaal voor Facebook

Voor Albelli België hebben we deze zomer een Facebook square video geproduceerd. Van script tot online.

Read More

Eindelijk een mooie elektrische tandenborstel in Nederland

Fresz is de nieuwe design tandenborstel van Nederland. Een mooie sonische borstel die je bijna niet hoeft op te laden. En leuk, want wij mochten hun eerste film maken. De productfilm is opgenomen op drie verschillende locaties in Nederland. Met DOP Pierre en de Alexa Mini camera zijn er prachtige beelden uit voortgekomen.
Read More

Soepel betalen in de kroeg

Voor de app van TAPP (soepel betalen in de kroeg) hebben we een nieuwe film opgenomen. De film heeft als doel om het personeel van de verschillende horecazaken te enthousiasmeren de app meer te gaan gebruiken in hun zaak.

Read More

Achter de schermen bij albelli: 1.500.000 klanten

Ken jij Gonneke & Berend, oma Miema, Bram de Labradoodle en Jorgen & Helene al? Afgelopen weken hebben we voor albelli Nederland de verhalen achter hun foto’s mogen vertellen. Het zijn uiteindelijk vier korte films van 20 seconden geworden en een langere film van 50 seconden.

Read More

Kunst en handicap in een prachtige film

Hoe vaak heb jij iemand ontmoet die anders is dan jij? In deze korte film zie je de prachtige reacties van de deelnemers die meewerkte aan het experiment waar muziek en mensen samenkomen. Ik, Sabine, deed het camerawerk achter de schermen.

Read More

De studio in met albelli

Voor albelli Europa zijn we in januari de Automat studio ingedoken in Amsterdam. Uitkomst? Een happy film over de verschillende wanddecoraties die je bij albelli kunt bestellen.

Read More

Professionele filmopnames in ziekenhuizen Spanje

Voor De Rooy Media zijn we in december 2016 een paar weken in Barcelona, Pamplona en Valencia geweest voor de productie van educatieve hartoperatie video’s. Deze video’s zijn bedoeld als educatief materiaal voor andere artsen in Spanje.

Read More

Key sprekers ‘hot’

Steeds vaker worden bij seminars key note sprekers ingehuurd zodat bedrijven hun standpunten kracht bij kunnen zetten. Kadenza deed dit ook bij Kadenza Get Connected seminar op 8 december 2016.

Bekijk de video… Read More