Menu

Eindelijk een mooie elektrische tandenborstel in Nederland

Fresz is de nieuwe design tandenborstel van Nederland. Een mooie sonische borstel die je bijna niet hoeft op te laden. En leuk, want wij mochten hun eerste film maken. De productfilm is opgenomen op drie verschillende locaties in Nederland. Met DOP Pierre en de Alexa Mini camera zijn er prachtige beelden uit voortgekomen.
Read More

Soepel betalen in de kroeg

Voor de app van TAPP (soepel betalen in de kroeg) hebben we een nieuwe film opgenomen. De film heeft als doel om het personeel van de verschillende horecazaken te enthousiasmeren de app meer te gaan gebruiken in hun zaak.

Read More

Achter de schermen bij albelli: 1.500.000 klanten

Ken jij Gonneke & Berend, oma Miema, Bram de Labradoodle en Jorgen & Helene al? Afgelopen weken hebben we voor albelli Nederland de verhalen achter hun foto’s mogen vertellen. Het zijn uiteindelijk vier korte films van 20 seconden geworden en een langere film van 50 seconden.

Read More

Kunst en handicap in een prachtige film

Hoe vaak heb jij iemand ontmoet die anders is dan jij? In deze korte film zie je de prachtige reacties van de deelnemers die meewerkte aan het experiment waar muziek en mensen samenkomen. Ik, Sabine, deed het camerawerk achter de schermen.

Read More

De studio in met albelli

Voor albelli Europa zijn we in januari de Automat studio ingedoken in Amsterdam. Uitkomst? Een happy film over de verschillende wanddecoraties die je bij albelli kunt bestellen.

Read More

Professionele filmopnames in ziekenhuizen Spanje

Voor De Rooy Media zijn we in december 2016 een paar weken in Barcelona, Pamplona en Valencia geweest voor de productie van educatieve hartoperatie video’s. Deze video’s zijn bedoeld als educatief materiaal voor andere artsen in Spanje.

Read More

Key sprekers ‘hot’

Steeds vaker worden bij seminars key note sprekers ingehuurd zodat bedrijven hun standpunten kracht bij kunnen zetten. Kadenza deed dit ook bij Kadenza Get Connected seminar op 8 december 2016.

Bekijk de video… Read More

Short doc over de fabriek van albelli

Voor Albelli Europa hebben we juli 2016 een film opgenomen. Albelli is onderdeel van Albumprinter BV. Eén van de grootste online aanbieders van fotoproducten in Europa. De productie van alle fotoproducten voor de gehele Europese markt vindt plaats in hun eigen productiefaciliteit in Den Haag. In deze fabriek hebben we de film opgenomen. Bekijk de film…

Read More

Door Google beter vindbaar met video op je website

Afgelopen week is de nieuwe website van Kadenza live gegaan. Prominent in beeld onze video’s. DitzTV produceert al jaren de online video’s voor Kadenza. Video implementeren op je website is de manier om beter vindbaar te zijn voor Google.

Read More

Instagram video’s voor JACK & JONES

Instagram video’s zijn anno 2016 helemaal hot. Onze klanten realiseren zich dat maar al te goed. Gevolg: steeds meer vraag naar originele content voor Instagram.  Read More