Menu

Coworking, het nieuwe werken.

Coworking, oftewel een werkplek temidden van andere zzp’ers en bedrijven, is een nieuwe manier van werken. In Amsterdam, maar ook in steden zoals Utrecht, Rotterdam en Den Haag komen er steeds meer van deze werkplekken bij. Het zijn kantoorpanden waar je een bureau of een kantoor huurt, zodat je toch het gevoel hebt dat je collega’s hebt. En nog beter met elkaar kan samenwerken! Een community van ambitieuze creatievelingen, ondernemers en startups die de wereld veranderen.

Work meet life

TSH Collab is zo’n kantoorruimte/werkplek. De naam zegt het al: The Student Hotel zit hierachter, ”het grensvervagingsconcept (zoals ze zelf zeggen) dat een nieuwe generatie internationale burgers en digitale nomaden samenbrengt. Met flexibele lidmaatschappen, unieke voordelen en een groeiend netwerk van locaties, is dit de beste plaats om je bedrijf te starten of uit te breiden.” Collab staat uiteraard voor collaboration.

Voor Amsterdam city en Rotterdam hebben we een video gemaakt (Same day edit). Met als doel: het echte TSH Collab look and feel uit te stralen en uiteraard om meer traffic te genereren. En dat is gelukt. Door de video te delen en te sponsoren op Instagram zijn er meer aanmeldingen binnen gekomen. We zullen voor The Student Hotel binnenkort nog meer video’s gaan opnemen van de andere locaties in Nederland en Europa.