Menu

Eindelijk een mooie elektrische tandenborstel in Nederland

Fresz is de nieuwe design tandenborstel van Nederland. Een mooie sonische borstel die je bijna niet hoeft op te laden. En leuk, want wij mochten hun eerste film maken. De productfilm is opgenomen op drie verschillende locaties in Nederland. Met DOP Pierre en de Alexa Mini camera zijn er prachtige beelden uit voortgekomen.

Ervaar de luxe van eenvoud

Een nieuw product. Eindelijk een elektrische tandenborstel die er mooi uitziet en bijna niks weegt. Ervaar de luxe van eenvoud is de boodschap van Fresz. Daarnaast is het ook mogelijk om de opzetstukjes thuis te laten bezorgen zodat je niet meer zelf naar de winkel hoeft (want hoe irritant als je geen schone borstels meer hebt. Hier kom je namelijk altijd te laat achter). Het is super slim natuurlijk van Fresz om zo in te spelen op de markt en de doelgroep. Het is echt de eerste elektrische tandenborstel die gewoon mooi is. Echt ideaal voor op vakantie zou ik zeggen.

Super slomo filmen

Door te werken met met de slomo functie van de Alexa Mini heeft Pierre, de cameraman, hele gave beelden van het product gemaakt. Op de foto hierboven zie je hoe we dat gefilmd hebben.

Credits

Script: Sabine van Ditzhuijzen, Pierre Rezus en Willem van Ditzhuijzen
Productie: DitzTV
DOP: Pierre Rezus
Montage: Sabine van Ditzhuijzen
Grading: Joel Sahuleka, Feverfilm
Muziek: a great achievement

Met dank aan: Het Student hotel Amsterdam, de familie Beaufort-Schols en het Gooiland hotel.