Menu

Wat vindt de klant van uw product of dienst?

Voor onze klant Kadenza zijn we door het hele land gereden om hun waardevolle referenties op film op te nemen.

Deze referentiefilms zijn opgenomen op verschillende locaties in Nederland. Van Amersfoort via Utrecht naar Den Dolder terug naar Amsterdam kwamen we bij bedrijven als Transavia, ASML, Stater, Mediq en @Leisure (van onder andere Belvilla).

Visie

Het doel van de films is om via de projecten (die Kadenza met de verschillende klanten gedaan heeft) de visie van Kadenza naar voren te brengen.

Kadenza zet data in het hart van uw organisatie

De stijl die we hiervoor gebruikt hebben is documentaire. Dat wil zeggen oprechte en eerlijk quotes zonder voorbereiding vanuit de geïnterviewde. Iedere film start en eindigt op dezelfde manier waardoor er een duidelijk verband tussen de verschillende klanten en onderwerpen wordt gelegd. Kadenza is erg tevreden met het resultaat (misschien moeten we dat ook een keer op film vastleggen?)

 

Productieleider: Sabine van Ditzhuijzen
Copywriter: Lennart Wesel
DOP: Lars de Rooy en Pierre Rezus
Regie en Interviews: Sabine van Ditzhuijzen
Montage: Sabine van Ditzhuijzen
Logo: Kadenza
In opdracht van Kadenza

Meer over Kadenza

Kadenza staat in de top tien van Best Workplaces 2015 en met zo’n 75 professionals werken we voor klanten waarmee we een klik hebben. Zoals Transavia, Athlon Car Lease, Multi Vastgoed, Dunea en Sdu Uitgevers. Bedrijven alle bewegingsvrijheid geven om continu waarde uit hun data te halen. Zodat zij op elk moment onvoorziene kansen kunnen grijpen en de concurrentie drie stappen voor blijven. Daarin is Kadenza, The Smart Data Company, nummer 1 in de Benelux. Met het slim ontsluiten, verwerken, opslaan, integreren en toegankelijk maken van data biedt Kadenza grip op de toekomst – hoe onzeker die ook is.