Menu
Mensen kijken liever video dan dat ze tekst lezen. Onderzoek wijst uit dat bijna 60% van de kijkers zich 3 dagen later nog kan herinneren wat er in een video werd getoond. Bij geschreven tekst is dit slechts 10%. Tijd voor een video dus!
♦         Event video.  Een kort filmpje van jouw event als after movie, of als promotie voor het volgende event. Een video die de sfeer weergeeft, een korte quote en een upbeat muziekje. Waardevol als document en goed in te zetten ter promotie. Voor Milka hebben we een korte sfeerfilm geproduceerd op de huishoudbeurs in Amsterdam. Voor Vero Moda, Yas en Intimites (Bestseller) maakte we een meercamera registratie. Ook is het mogelijk om een mooie backstage film van een professionele mode shoot te laten maken. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.
♦        Product. Jouw product in een mooie strakke video. We zijn gespecialiseerd in unieke productfilms. Verhoog de conversie van je product en laat in een korte tijd zien hoe het werkt. Je kan zoveel meer informatie presenteren door video en de klant overtuigen. We maakte voor het theepotten merk Bredemeijer meerdere productfilms in de studio. Bekijk ook de film van Fresz: een nieuwe mooie elektrische tandenborstel.