Menu

Over ons

DitzTV is in 2010 opgericht door Sabine van Ditzhuijzen. Anno 2018 zijn we uitgegroeid tot een professioneel video productiebedrijf met gerenommeerde klanten en projecten. Niets is zo veranderlijk als de techniek van film en video. We blijven ons bijscholen en gaan mee met de trends. Van drone opname tot de productie van Instagram video’s en het introduceren van een geheel nieuw product: Same day edit. We staan overal voor open.

Videocontent blijft langer in het hoofd hangen, mensen kijken ook liever video dan dat ze een tekst lezen. Onderzoek van Cisco laat zelfs zien dat bijna 60% van de kijkers zich drie etmalen later nog kan herinneren wat er in een video werd getoond en verteld. Bij geschreven tekst is dit slechts 10%. 

Ervaring

We hebben jarenlang brede ervaring op het gebied van videomarketing, productie en creatie. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam werken wij nauw samen met een internationaal netwerk van cameramensen, editors, animators, voice-overs en productiemaatschappijen. DitzTV is gespecialiseerd in bedrijfsfilms, korte documentaires en online (social) commercials.

shoot albelli campagne 1.5 miljoen

Natuurtalent Berend voor de camera

Berend albelli videos ditztv

albelli shoot ditztv oma miema

Bram is erg nieuwsgierig naar de audio 'boom'

Bram albelli video's ditztv