Menu

Soepel betalen in de kroeg

Voor de app van TAPP (soepel betalen in de kroeg) hebben we een nieuwe film opgenomen. De film heeft als doel om het personeel van de verschillende horecazaken te enthousiasmeren de app meer te gaan gebruiken in hun zaak.

Soepel betalen in de kroeg

TAPP is een app om eenvoudig te betalen in de kroeg. Nooit meer wachten om te betalen? Drinken op rekening? Betalen met 1 tik? TAPP regelt het voor je.
Ons gezamenlijke doel was om de medewerkers van de verschillende horeca ervan te overtuigen dat TAPP gewoon lekker werkt. Er zijn geen weglopers, er is meer overzicht en het is gewoon een extra service voor de gasten, aldus de geïnterviewden.

Achter de schermen

Het was voor onze klant de eerste keer dat ze bij filmopnames aanwezig waren. Ze waren onder de indruk! Meike van Tapp haar reactie op de film: ”De film is echt tof geworden, iedereen is heel enthousiast! De eerste reacties zijn heel positief. Bij een paar zaken laten zien en ze zijn lekker enthousiast, dus top:)

We hebben 1 dag gefilmd in Amsterdam. De horeca waar we zijn langs geweest zijn: de Flamingo, Boca’s en de Ebeling. Onze geïnterviewden, Dunja (serveerster Ebeling), Robbert (eigenaar Flamingo), Nel (gast Boca’s) en Steven (barman Boca’s) kwamen aan het woord om hun ervaringen met de app te delen. De gesprekken zijn documentair gedraaid, en daardoor zijn er authentieke quotes verkregen. We hebben gefilmd met de Alexa mini en verschillende lenzen. Bekijk meer foto’s op mijn Instagram. En bekijk de film op de hoofdpagina.

Credits

Research: Jessica Spadon
Script: Sabine van Ditzhuijzen, Meike Nederstigt en Jessica Spadon
Productie en Regie: Sabine van Ditzhuijzen
DOP en geluid: Pierre Rezus
Montage: Sabine van Ditzhuijzen