Menu

Door Google beter vindbaar met video op je website

Afgelopen week is de nieuwe website van Kadenza live gegaan. Prominent in beeld onze video’s. DitzTV produceert al jaren de online video’s voor Kadenza. Video implementeren op je website is de manier om beter vindbaar te zijn voor Google.

Website Kadenza live
Op de website van Kadenza is onder andere de film van Transavia te zien. Daarin verteld Joost Kimmel waarom hij zo blij is met de samenwerking met Kadenza. Ook Madeleine Pannekoek legt uit waarom ze met Stater zo graag samenwerken met Kadenza.

Madeleine, Stater: ‘Als ik mijn klanten analyses kan aanleveren, waarmee ze hun cashmanagement beter kunnen doen, hun renterisico beter kunnen managen, dan heb je een financieel groot voordeel, ook voor ons klanten te pakken.”

DitzTV maakt video's van klant Stater

Als bedrijf/ondernemer je bestaande (blije) klanten door middel van video laten communiceren wordt steeds populairder. Het is een slimme en overtuigende manier om je prospects te overtuigen van wat je als bedrijf in huis hebt. Wil je meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem contact met ons op.

Lees hier wat we nog meer hebben geproduceerd voor onze klant Kadenza.

Beter vindbaar
Wist je dat je met online video op je website sneller gevonden wordt door Google? ”Als jullie bedrijf actief bezig is om de website hoger in Google te laten scoren, dan mag je video zeker niet over het hoofd zien. Het optimaliseren van video’s draagt hieraan bij” Lees meer hierover.